"Din Toyota är byggd för att gå och gå, felfritt och länge med minimal miljöpåverkan. Annars vore den ingen Toyota. 

På Toyota Verkstad tar vi hand om din bil på bästa sätt."

Boka service! Linköping   Norrköping   Motala   Mjölby 


Delbetalning

Vi kan erbjuda delbetalning av ert verkstadsbesök med upp till 12 månader räntefritt!

Läs mer här och ansök här!  http://nordeafinans.se/askling VÅR SERVICEVERKSTAD
 

Vår Toyota auktoriserade serviceverkstad är nybyggd med toppmodern utrustning i allt från bromsprovare till fyrhjulsmätning. 
Vår personal utbildas kontinuerligt och är certifierade för alla Toyotas modeller.
Ni kan nå oss på telefonummer; 

Linköping  013-357850
Norrköping  011-211750 
Motala  0141-203580
Mjölby  0142-299690

 

Servicegaranti

Varje del i servicen eller reparationen ska utföras enligt Toyotas strikta kvalitetsnormer och det är vi som känner din bil bäst av alla. Vi har designat den, tillverkat den och utbildat tekniker för att ta hand om den. Du kan lita på att din auktoriserade Toyota-verkstad erbjuder dig smidig och effektiv service i enlighet med de verkstadsprocedurer och normer som har tagits fram av Toyota.

Kunskapen och engagemanget för varje Toyota och dess ägare har resulterat i ständiga topplaceringar när det gäller Sveriges mest nöjda verkstadskunder (Vi Bilägares Autoindex). Dessutom är varje verktyg, varje del och varje liten mutter speciellt framtagen för att din bil ska förbli det den en gång byggdes för att vara. En Toyota.
 

Minsta möjliga värdeminskning

Var rädd om din bil. Att låta oss på Toyota sköta din bil åt dig är ett bra sätt att maximera bilens andrahandsvärde, spara bara dokumentationen av servicen som utförts av en Toyota Verkstad. Förutom att du ökar attraktionskraften hos din bil så är auktoriserad service en förutsättning för att Toyotas omfattande begagnatgaranti ska gälla. Läs mer om en av branschens bästa begagnatgaranti - Toyota Kvalitetsgaranti.
 

Serviceintervaller


Du ska alltid kunna lita på din Toyota, förutsatt att du är noga med bilens serviceintervaller. Service bör göras en gång om året eller var 1.500:e mil (med undantag för vissa modeller). Vartannat år gör vi en fullständig service på bilen inklusive funktions- och säkerhetskontroll. Vartannat år görs ett oljebyte med säkerhetskontroll. För bilar med dieselmotorer och bilar tillverkade före 1997 kan andra serviceintervaller gälla. Hitta din bils serviceintervaller i bilens instruktionsbok eller kontakta oss för rådgivning.


Trygghetsservice

Trygghetsservice är en skräddarsydd service för Toyotabilar som är 8 år eller äldre. Det innebär att vi går igenom allt som är väsentligt för att din Toyota ska fortsätta vara pålitligheten själv. Allt för endast 1.695 kr (tillägg för dieselmotorer). I Trygghetsservice ingår även vägassistansförsäkringen Toyota Trygghetsassistans, förutsatt att du gjort de åtgärder som servicen eventuellt rekommenderat. Toyota Trygghetsservice innefattar byten (av motorolja och oljefilter till motor) och kontroller (av batteri, avgassystem, bromsrör, bromsslangar och bromsledningar, läckage på motor, läckage på växellåda, läckage på kylare, drivaxeldamasker, däckens mönsterdjup och skick, bromsbelägg och bromsskivor, belysning och styrelektronik).

Linköping
Fröstorpsgatan 2
582 73 Linköping
013-357850

Norrköping
Maskingatan 10 
602 23 Norrköping
011-211750

Motala
Vintergatan 18
591 32 Motala

0141-203580

Mjölby
Kungvägen 91
595 40 Mjölby

0142-299690